Már 641 szócikk közül válogathatsz.

Az Energiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes energetikai tudástár. Legyél Te is az Energiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Akkumulátor helyett cukor
Verzió: 2  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2010-10-13 15:59:27
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

 A manapság használatos akkumulátorok előállításánál rengeteg hasznos [erőforrás]t használunk fel. Az egyik környezetkímélő megoldást a napelem jelentette, de most kitaláltak egy egészen más lehetőséget is.

 

Daizi Zheng tervezte meg a zöld telefonkoncepciót, amiben az [akkumulátor]t kiváltja egy bioakkumulátorsnak nevezett szerkezet, ami sem gyártásában, sem használatában nem szennyezi a környezetet és hulladék sem lesz belőle amikor feleslegessé válik.

 

Ez az akkumulátor cukorból állítja elő az energiát. Semmilyen környezetkárosító anyagot nem hagy maga után hátra. Miután már a bioelem nem üzemképes, csak víz és oxigén marad, tehát a bioelem teljes egészében lebomlik a környezetben.


A manapság használatos akkumulátorok előállításánál rengeteg hasznos [erőforrás]t használunk fel. Az egyik környezetkímélő megoldást a [napelemek] jelentették, de most kitaláltak egy egészen más lehetőséget is.

 

Daizi Zheng tervezte meg a zöld telefonkoncepciót, amiben az [akkumulátor]t kiváltja egy bioakkumulátornak nevezett szerkezet, ami sem gyártásában, sem használatában nem szennyezi a környezetet és hulladék sem lesz belőle amikor feleslegessé válik.

 

Ez az akkumulátor cukorból állítja elő az energiát. Semmilyen környezetkárosító anyagot nem hagy maga után hátra. Miután már a bioelem nem üzemképes, csak víz és oxigén marad, tehát a bioelem teljes egészében lebomlik a környezetben.Médiapédia Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Pókerpédia
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági és pénzügyi tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár pókerenciklopédia