Már 642 szócikk közül válogathatsz.

Az Energiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes energetikai tudástár. Legyél Te is az Energiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A villamosművek, a villamosmű és a felhasználói berendezés, továbbá a villamosmű, a magánvezeték, a termelői vezeték, valamint a közvetlen vezeték tulajdoni határát jelenti.

 

Több csatlakozási pontja is lehet egy felhasználási helynek. Felhasználási helyenként külön csatlakozási pontnak kell tekinteni a közcélú hálózat azonos pontjára csatlakozó különálló helyek csatlakozási pontját. Azonban egy csatlakozási pontnak kell tekinteni, amikor az egy felhasználási területen belül ugyanarra a közcélú vezetékre, transzformátorra csatlakozó több [csatlakozási berendezés]? csatlakozási pontjait.

 

Az alfogyasztói szerződés létrejöttekor meglévő főfogyasztói csatlakozási pont megegyezik a meglévő alfogyasztói villamos energia csatlakozási pontjával. Ez akkor lehetséges, amikor a felek között létrejött szerződésben ez így van rögzítve. A villamosenergia-szolgáltatás teljesítése helye megegyezik az alfogyasztói csatlakozási ponttal.

 

Ezen a ponton történik a meglévő alfogyasztók részére való villamosenergia-szolgáltatás mennyiségi és minőségi teljesítése is.

Minden esetben külön csatlakozási pontnak minősül a vezérelt felhasználók csatlakozási pontja, a rendszerhasználati díjak elszámolása szempontjából.

 


A szócikkhez társított címkék:
csatlakozás , csatlakozási pont
Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Szépségpédia
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár mindent a borokról szépség, divat, smink