Már 642 szócikk közül válogathatsz.

Az Energiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes energetikai tudástár. Legyél Te is az Energiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 Szilikon festék

 
Szilikon gyanta- bázisú, oldószermentes, vízzel hígítható festék. Kiváló páraáteresztő és víztaszító  képességese révén megóvja a vele kezelt felületet a korróziótól. 
Hogyan használjuk?
1. Az alapot, amelyre fel kívánjuk vinni a szilikonfestéket, jól meg kell tisztítani, majd vízzel átmosni
2. A kijavított, felújított felületnek egységes szerkezetűnek kell lennie ahhoz, hogy ne eredményezzen eltérő színhatást a festés utáni állapot. Amennyiben ezt nem lehet megoldani, egy alapvakolat réteg felvitelével ki lehet küszöbölni ezt a problémát is.
3. A már majdnem sima felületet egy simítóvakolat réteggel érdemes ilyenkor lekezelni, hogy a tökéletes hatást érjük el.
4. Ekkor következik a festék felhordása a felülre. Fontos, hogy száraz legyen az alap és, hogy vékonyan hordjuk fel a festéket, normál esetben 2 rétegben.
 
 


A szócikkhez társított címkék:
festék , szilikon
Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Szépségpédia
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár mindent a borokról szépség, divat, smink