Már 642 szócikk közül válogathatsz.

Az Energiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes energetikai tudástár. Legyél Te is az Energiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az áramfejlesztő aggregátorok az [áramszolgáltató]?i hálózat kiesés esetén használható berendezés, amely továbbra is biztosítja a folyamatos áramellátást a [helyi hálózat]?ra kötve. A készülék használata kifejezetten átmeneti vészmegoldás, például kórházakban. Használják továbbá különböző rendezvényeken, ahol nincs lehetőség egy áramszolgáltató rendszeréhez kapcsolódni.
Az aggregátorok lehetnek diesel, vagy gázmotoros berendezések, melyek készülhetnek nyitott, vagy zajcsillapító burkolattal, esetleg kültéri konténeres kivitelben. Mivel működésükhöz üzemanyag szükséges, ezért gazdaságtalannak és környezetszennyezőnek mondhatóak.
 

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Szépségpédia
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár mindent a borokról szépség, divat, smink