Már 642 szócikk közül válogathatsz.

Az Energiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes energetikai tudástár. Legyél Te is az Energiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Klímaberendezéseknél használják a még hatékonyabb levegőtisztítás érdekében, ami nagyon hasznos napjainkban, amikor ilyen szintű a levegőszennyezés.

Olyan különleges anyagból készült a mechanikai szűrő, amely magához vonzza az apró porszemeket is, ezért sokkal hatékonyabban szűr, mint a hagyományos szűrők.

 

Fontos odafigyelni, hogy évente minimum egyszer el kell végezni szervizt, amellyel igen komoly mennyiségű villamos energiát meg lehet takarítani. A rendszeres karbantartással pedig akár 5-10 évvel is meghosszabbíthatjuk a klíma élettartamát.

A karbantartás hiánya az egészségügyi állapotra is kedvezőtlenül hathat. Könnyedén okozhat allergiát, légúti betegséget. Ezért is ennyire fontos a beltéri egységek megfelelő karbantartása. A tiszta szűrt levegő feltétele a tisztán tartás. A karbantartás lényege a szűrők cseréje, átmosása, valamint ezek egy erre kifejlesztett spray-vel történő fertőtlenítése.


A szócikkhez társított címkék:
elektrosztatizált , levegőtisztítás , szűrő
Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Szépségpédia
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár mindent a borokról szépség, divat, smink