Már 642 szócikk közül válogathatsz.

Az Energiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes energetikai tudástár. Legyél Te is az Energiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Minden anyag a hőtartalma miatt elektromágneses energiát sugároz. A hőkamera hőképpé alakítja az abszolút nulla hőmérséklet (-273,15 Celsius fok) feletti tárgyak energiasugárzását. Tehát látható képként jeleníti meg a láthatatlan hőenergiát.

 

Ezzel a módszerrel lehet a legkönnyebben megtalálni az épületek rejtett problémáit. Roncsolástól és érintéstől mentes vizsgálatot biztosít, minden hibát fel lehet tárni rombolás nélkül.

 

Hőkamerát lehet alkalmazni a következő helyzetekben: tetőszerkezet vizsgálata; külső és belső mérésekkel elkészíthető az épület teljes és valós hőtérképe; beázások, vizesedések; hőveszteséges helyek feltárása; áthidalók, födémek; hőszigetelési hibák; áthidalók, hőhidak; nyílászárók légzárása; nedvesedés, penészedés.


A szócikkhez társított címkék:
energia , hőtérkép
Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Szépségpédia
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár mindent a borokról szépség, divat, smink