Már 642 szócikk közül válogathatsz.

Az Energiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes energetikai tudástár. Legyél Te is az Energiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 Egy mechanikai szűrő, amely képes megfogni a kisméretű pollenszemek is, és így csökkenti a helyiség pollenkoncentrációját.

 

Nem csak épületek klímájánál alkalmazzák, hanem autók klímájánál is. Itt az utastérbe kerülő levegő tisztítására szolgáló szűrőbetétet nevezzük pollenszűrőnek. 
 
A folyamatosan működő aktív szenes szűrő, pollen szűrő és porszűrő berendezés hatékonyan véd az allergia kialakulásával szemben. Az aktív szén különleges felülete a káros gázok molekuláinak jelentős részét visszatartja és a kellemetlen szagok bejutását is képes megakadályozni. 
 
A pollenszűrő azonban az egyik olyan hely, ahol a baktériumok szívesen megtelepednek, ezért bizonyos időközönként cserélni kell. A pollenszűrő koszt, port, pollent szűr ki a levegőből, megakadályozva, hogy azok a légtérbe kerüljenek. 
 


A szócikkhez társított címkék:
pollen , szűrő
Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Szépségpédia
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár mindent a borokról szépség, divat, smink