Már 642 szócikk közül válogathatsz.

Az Energiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes energetikai tudástár. Legyél Te is az Energiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
HirdetésAz ekokook maximális hatékonyságú konyhát jelent. Tehát az ekokook egy multifunkciós zöldkonyha-berendezés. Egy francia tervező, Faltazi fejlesztette ki. Az elmélete az volt a konyha megalkotása közben, hogy az emberek rövid időn belül rá fognak arra kényszerülni, hogy az otthonaikban önellátóak legyenek, tehát akár újrahasznosíthassák a már felhasznált anyagokat. Az öko-konyha egy komplex berendezés, ami használható például: hulladékválogatásra, újrahasznosításra, komposztálásra vagy akár friss zöldségek tárolására. A legfontosabb funkció, hogy a hulladékot egyszerűen képesek lebontani szilárd, szerves, illetve folyékony halmazállapotba. A konyhában található még továbbá energiatakarékos berendezés, dupla rétegű mosogatógép, gőz-sütő, valamint hűtőszekrény is.


A szócikkhez társított címkék:
Faltazi , hulladéklebontás , öko-konyha , újrahaszonsítás , zöldkonyha
Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Szépségpédia
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár mindent a borokról szépség, divat, smink