Már 642 szócikk közül válogathatsz.

Az Energiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes energetikai tudástár. Legyél Te is az Energiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az Energiatakarékossági Díj az E.ON Energiaszolgáltató Kft. által 2010 májusában első alkalommal kiírt pályázat. Szórakoztató műszaki cikkek és háztartási gépek gyártói nevezhetik be termékeiket, összesen 19 különböző kategóriában. Minden kategóriában, ahová legalább három terméket neveztek, a legtakarékosabb készülék nyeri el a Díjat a TÜV Rheinland csoport magyarországi leányvállalata által végzett mérések alapján. A vizsgálatokat minden esetben átlagos felhasználási körülményeket szimuláló, az egyes kategóriákon belül azonos feltételek mellett egységes mérési protokollok alapján végzik.

Eredményhirdetés és díjátadás szeptemberben.

 

A Díj saját oldala: www.eondij.hu

 


A szócikkhez társított címkék:
díj , E.ON , energiatakarékosság
Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Szépségpédia
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár mindent a borokról szépség, divat, smink