Már 642 szócikk közül válogathatsz.

Az Energiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes energetikai tudástár. Legyél Te is az Energiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A feladat egyszerűnek tűnik. Biciklizésért ingyen vacsora jár.


Csakhogy ez a bicikli egy áramtermelő bicikli, és a megadott mennyiség pedig 10 wattórányi, amit egy koppenhágai hotelnek termelünk meg. (A hotel honlapját itt tekinthető meg)
Így ösztönzik az embereket az áram és a pénz spórolására és mindemellett fittebbek is lehetnek. A vendégek a szálloda napelemeivel is versenyezhetnek, hogy ki tud több áramot megtermelni.


Minderre csak a szálloda vendégeinek nyílik lehetősége. A tervek szerint egy évig tesztelik, és ha beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor más hoteljeiknél is bevezetik. Tökéletes ötvözete a sportnak és az energiatermelésnek, így lesz a kellemesből duplán hasznos. Reméljük, még sok hasonló koncepcióval mutatják meg az embereknek, hogy hogyan lehet saját erőnkből áramot termelni.
 


A szócikkhez társított címkék:
energiatermelés
Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Szépségpédia
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár mindent a borokról szépség, divat, smink