Már 642 szócikk közül válogathatsz.

Az Energiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes energetikai tudástár. Legyél Te is az Energiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Olyan elosztók, amik érzékelik a hifi-készülék vagy a televízió távirányítójából származó jelet, és a kikapcsolás után áramtalanítják az elosztót.

 

A számítógépekhez gyártott stand-by-killerek az USB-porton keresztül észlelik a számítógép kikapcsolását, majd áramtalanítják a hozzá tartozó eszközöket is. (pl. nyomtató, képernyő)
A legmodernebb eszközök már az interneten keresztül is irányíthatóak, csak ezek ára nehezen térül meg a későbbiekben.

 

Az egyszerű stand-by-killerek vásárlása hasznosabb, ha túl körülményes lenne, hogy a készülékek memóriájából adatok vagy beállítások vesznek el.
 
A Click-StandBy-Killer olyan továbbfejlesztése a Click-By-Killernek, amivel mérhető a készenléti üzemmódba kapcsolt háztartási és elektronikai készülékei áramfogyasztása.

 

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Szépségpédia
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár mindent a borokról szépség, divat, smink