Már 642 szócikk közül válogathatsz.

Az Energiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes energetikai tudástár. Legyél Te is az Energiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Husqvarna bemutatta az új, napelemmel működő automatikus fűnyíróját, ami elektromos működésével nem szennyezi környezetét és áramfogyasztása is csekély.

Óránként képes 75-110 m2-es gyepfelületet is lenyírni és ha nem süt a nap és kifogy az energiából, akkor átcsatlakozik egy töltőbázisra és ott folytatja a munkát, ahol akkor abbahagyta. Nagyon halk, így működése szinte észrevehetetlen. Előre beállított időpontokban is dolgozik, akár esőben, vagy éjszaka is.

Kisfeszültségi kábelekkel könnyedén kijelölhetjük a gép által használni kívánt részt. Választhatunk lejtős felületeket is, mivel 35%-os lejtőn is képes felkapaszkodni a nagy tapadást biztosító kerekeivel és erős motorjával.

A fűnyíró a hatékony energiagazdálkodási fejlesztése révén a napelemek használatának köszönhetően alacsony energiafogyasztású, amivel egy hagyományos fűnyíró költségének töredékéből működtethető.


A szócikkhez társított címkék:
fűnyíró , környezettudatosság , környezetvédelem , napelem , napenergia
Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Szépségpédia
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár mindent a borokról szépség, divat, smink